// SIMAR :: Atelier mobilier medical

   Newsletter

  Cautare

   :: SITE MAP              English version  Romanian version

   :: news

  :: home      :: contact

11 Nov 2011
Simar Industrial s-a clasat pe LOCUL 1 in Top Afaceri Romania 2011, sector 6, domeniul 2849 Fabricar ...

detalii

22 Sep 2011
Simar Industrial intentioneaza sa aplice pentru obtinerea de  fonduri europene n ...

detalii

Toate Articolele
UTILAJE SI ECHIPAMENTE
STATII ASFALT *NOU
MOBILIER MEDICAL
TAMPLARIE PVC
     

  Mobilier medical


:: Ce va oferim
:: Ne recomanda
:: Galerie foto
:: Persoane de contact
 

Atelier mobilier medical


Atelierul de productie mobilier medical a inceput sa functioneze din anul 1992, in cadrul firmelor autorizate NEVACOM si ulterior MEDFARM. In prezent, SIMAR INDUSTRIAL - Atelier mobilier medical raspunde celor mai inalte exigente de calitate a executiei si a materialelor utilizate, piesele realizandu-se atat in serie, cat si la comanda, respectandu-se necesitatile fiecarui client. Produsele noastre respecta standardele internationale referitoare la dispozitive medicale, clientul beneficiind de servicii complete de garantie si postgarantie a produselor.

Pe langa productia de mobilier medical, in cadrul atelierului a fost inaugurata, incepand cu luna august 2005 productia de standuri si rafturi de prezentare, realizate din metal, plastic si alte materiale, personalizate dupa cerintele clientului. Acestea se executa la comanda, avand ca exemplu o suita variata de modele, pentru a fi pe placul oricarui client.

Productia de mobilier medical este integral comercializata prin HELIOS MEDICAL&DENTAL, distribuitor national de aparatura si dispozitive medicale. Acesta dispune de o retea proprie de magazine cu o suprafata de expunere totala de peste 500 mp, situate in zonele centrale ale oraselor: Bucuresti, Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea si Timisoara.


^top